søndag 30. desember 2012

Romjulskos ved scrappebordet

Det har blitt tid til scrapping i romjula, etter et par dager på jobb. Siden jeg har frihelg og været er dårlig med plussgrader og regn = såpeglatt gårdsplass, har det blitt tid til scrapping. Har fått laget ikke mindre enn fire LO'er i går og så langt i dag. To er sendt inn til Scrappelands Triathlon for desember, så de kommer her senere.
De to andre er levert i julekalenderutfordringen hos Scrappeland, så de kan jeg vise her også. Først en LO med årets juletre, laget til oppgaven å scrappe bilde med årets juletre og gjerne prisen. 
 DIecut-pynt:
 Prisen:


Den andre begynte jeg på til en av oppgavene i Triathlon i november hos Scrappeland, men rakk ikke å bli ferdig. Så til utgangspunkt for denne LO'en var det en gang en skisse. Den har jeg latt ligge, mens jeg tilpasset LO'en til en av kalenderoppgavene der oppgaven var 3D.
Bildet er av min niese og nevø, jeg tror det er tatt for syv år siden. Jeg har scannet det bildet jeg har stående i ramme og så skrevet det ut. Har brukt papir og stæsj hovedsaklig fra kit fra Swirlydoos.

 Valgte å bruke 3D-puter under denne rammen og så pynte inni med en stor 3D rose:
2 kommentarer:

Tone K. sa...

Så flotte LO`er du har laget Hanne :)
Den øverste var nydelig :) Så varm og koselig. Og superartig med pris-lappen da...hihi....og fy søren så dyrt juletre er blitt. Vi har kun et lite i år....men måtte ut med 540,- for det.

Knallfin nr. 2 også...mange flotte og kjempesøte detaljer :)

Ha en fortsatt fin romjul (det lille som er igjen) og samtidig ønsker jeg deg et flott og Godt Nytt År ! :)

klem

Luce sa...

Nydelige loer begge to! Flott med Tim Holtzremsen og nydelig med rosen i rammen - herlig bilde :o)
Et riktig godt og kreativt nyttår til deg :o)