søndag 28. februar 2010

W for Wicklow Mountains

Denne uka har jeg vært litt utafor og trodde vi var kommet til X! Gleden ble desto større når jeg var innom Abc i ord og bilder og ble minnet om at først kommer W.
Så da var alt mye enklere.

Igjen vil jeg ta dere med utenlands på en av våre reiser. Vi har vært på Irland noen ganger i begynnelsen av mars og brukt noen dager til å reise rundt. Mars kan være en lunefull måned hva gjelder vær også på Irland! Vi har opplevd påskeliljer i full blomst, storm, regn, oversømmelser og SNØ!
De bildene jeg har funnet fram i dag er tatt 6. mars i 2005 i Wicklow Mountains.
Vi stoppet ved Glendalough der det er ruiner etter et gammelt kloster. Slik så det ut ved Upper Lake der i strålende vårvær:


I følge nettsidene til Wicklow Mountains National Park skal visstnok de høyeste toppene i området være dekket av snø i gjennomsnitt 30 dager pr. år.  Slik så toppene ut den dagen vi kjørte der:


Veien så slik ut:

Ja, det er to motorsyklister:


Dessverre tok jeg ikke flere bilder, men denne delen av vein var BRA! Noen kilometer lenger fram var det over 30 cm dyp snø over hele veien. Vi så ikke mer til de to motorsyklistene, så det må ha klart seg ved å kjøre i hjulsporene.
Til slutt en dobbeltside fra albumet vårt fra turen:Det var et flott område og jeg reiser gjerne tilbake en annen tid på året og går noen av de ulike turstiene i området.

Flere løsninger på ukens tema finner du her.

3 kommentarer:

Malys krok sa...

Ser ut til å være en fint land dere har besøkt. Men stakkars de to på motorsykler! Jaja, det gikk vel bra!
Et godt og flott innlegg! Hilsen Margit.
Lurer på om jeg kan spørre deg, på den andre bloggen? Om noe som har med faste å gjøre.

Petunia sa...

Du har nok begynt å småplanlegge X du da!!!
Jeg vet hva jeg skal ha!! Hurra for det for X er ingen lett bokstav.
W'en din er jo fantastisk! Litt av en natur. Det sies man skal være skodd for alle forhold - men det er jo ikke så lett når man kjører motorsykkel kanskje.

TorAa sa...

For mange nordmenn er sne i Irland en overraskelse; ja, selv for Irer.

Supre bilder, ja, det må jeg si.

btw. Hvorfor skriver du "på Irland"?

Ha en flott uke som fortsatt har noen dager igjen;)