søndag 6. mai 2012

Triathlon hos Scrappeland

I april gikk første Triathlon på Scrappeland. Tre oppgaver, en lift, en skisse og en titteloppgave, legges ut og man leverer bidrag til en eller flere av dem. Jeg leverte to bidrag i april, til skisse og tittel, og var så heldig å vinne begge :)
Skissen hadde aakre laget:

Min løsning ble en dobbel LO med fire bilder:


Bildene er tatt langs Highway 1 på USA's vestkyst på våren 2006. Bildet på den neste LO'en er fra samme tur, litt lengre sør langs kystveien:


Dette var bidrag til tittel-oppgaven, og tittelen skulle finnes i teksten til "Dra tilbake" med Erik og Kriss, der en av linjene er "Gud skapte gutteprat som apparat", og jeg har da brukt de to første ordene som overskrift.
Dette er en veldig enkel LO, der jeg har brukt mønsterpapiret, skåret litt i det og fått to fuglehoder foran bildet. Nede i venstre hjørne har jeg satt to chipboard (gress) fra Dusty Attic, og i høyre hjørne av bildet er det plassert en pebbles og det er all pynt.1 kommentar:

Tone K. sa...

Disse fikk mine stemmer i avstemmingen....du og du så flotte LO`er :D
Den doble er jo bare helt rå...så stilig med ostekluten i underkant av bildene. Og den enkle LO`en er jo bare helt fantastiks...så utrolig flott bilde og papiret du har brukt kunne jo ikke passet bedre !!
Knallfine ! :)