søndag 29. november 2009

J for Julekort

Ukens bokstav hos ABC-tema er J og siden jeg lager mange julekort om dagen er det en nærliggende løsning for meg på ukas bokstav.

Først et der jeg har brukt papir og stempel fra Kreativ Hobby,klistermerke fra Penny Black, klipt ut et hjerte og pyntet med bånd:På det neste kortet har jeg også brukt klistermerke fra Penny Black og stempel fra Kreativ Hobby, papiret er denne gangen fra Basic Grey:Det tredje kortet er laget slik at man må trekke ned motivet i midten for å få se det og underveis kommer teksten - God jul - fram:På det fjerde kortet har jeg brukt et stempel fra Norsk Stempelblad, papir fra Kreativ Hobby og pyntet med utstanset julestjerne:Det femte og siste kortet er laget med et stempel fra Kort og godt, papir fra Basic Gray og utstansede kristtornblader:Flerer løsninger på ukens bokstav finner du hos ABC-tema, her.

6 kommentarer:

Petunia sa...

De er mye finere disse kortene dere lager selv enn dem man kan få kjøpt i butikken. Jeg har flere ganger kjøpt kort av bloggvenner når jeg har trengt det og er like postitivt overrasket hver gang jeg får dem tilsendt. Også mottakerne har blitt glade for disse "hjemmelagede" kortene.
Også dine kort her var kjempefine. De må være gøy å lage også. Kanskje en gang når jeg får god tid at jeg kan sette meg ned og prøve på dette. Akkurat nå så tør jeg ikke gjøre noen andre hobbyer enn blogging. ABC'n og Mandagstema so jeg hjelper til med, tar veldig mye tid, og jeg tror ikke familien hadde blitt så glad om jeg begravde meg i noe nytt;)

Ellen sa...

De var kjempefine. Jeg mangler totalt et kreativt gen.. det er jeg altså sikker på!!

Jeg kan ingenting slikt som dette her..

Ha en fin dag!

Living next to me sa...

Ja enig med Petunia , de er så flotte disse kortene , kjøpte sånne i fjor men mista adr til selger,
MEn dissse var utrolig fine , og må være tidkrevende lage...
Selv laget jeg fra sånn ferdig panduro sett 1 år, ikke all verdens men bedre enn kjøpt men det tok jo så mange timer lage 10 stk.
Der bomma jeg på tåømodighet, som du må ha mye av- God adventF.

Anonym sa...

Så flotte kort du lager! Har vært en gang på et lite kurs, men det er ikke produsert så mange fra min side. Men du verden å koselig å få hjemlaget kort i posten da. Ha en riktig god uke!

Elisabeth sa...

Kjempefine kort du lager!

Ha en fin adventstid

TorAa sa...

Imponert av varisjonen og kreativiteten i disse kreative julekort du lager.

---

Beklager jeg ikke har kommentert tidligere.
Skyldes faktisk linjebrudd fra heimen.
Kan få abstinens av mindre. Og så fikk vi 6 kattunger i løpet av natten.
http://toraa.blogspot.com/2009/12/felicia-got-kittens-again.html